izgubio više od 36 kg

Sin Lepe Brene imao 160 kila, danas je neprepoznatljiv: Pogledajte opasnu transformaciju

brena i vikotr
Instagram
26.11.2023.
u 17:18

Obitelj Lepe Brene se okupila u beogradskom hotelu Crowne Plaza kako bi podržala promociju nove kolekcije njezinog modnog brenda Lady B. Na promociji su prisustvovali Brena, njezin suprug Boba Živojinović, sin Viktor i posinak Filip sa suprugom Aleksandrom Prijović.

Posebna pažnja privučena je upravo zbog Viktora, koji je naglo smršavio. Viktor je ranije imao problema s prekomjernom težinom, navodno je imao 160 kilograma, što je često izazivalo zabrinutost kod Brene.

 

 

Međutim, prije nekoliko mjeseci odlučio se zdravije hraniti i redovito vježbati. Nedavno je na svom Instagram profilu otkrio da je izgubio više od 36 kilograma te pokazao razvijene mišiće na rukama, prenosi Dnevno.hr.

“Vjeruj u sebe, -36 kilograma”, napisao je Viktor na svom Instagramu uz fotografiju iz teretane.

 

 

Inače, Brena i njen suprug Boba imaju i 31-godišnjeg sina Stefana, koji je kao dijete bio otet ispred njihove obiteljske kuće. Otmičari su tada zahtijevali otkupninu od dva i pol milijuna njemačkih maraka, priopćivši ovu zahtjevnu poruku putem uznemirujućeg pisma. Pismo je, između ostalog, upućivalo prijetnje, ukazujući na to da će Stefana pronaći mrtvog ako otkupnina ne bude isporučena.

 

 

Brena i njen suprug nisu prijavili ovu otmicu jer su strahovali za život svog djeteta. Do danas, identitet osoba koje stoje iza otmice Stefana ostaje nepoznat.

Na predstavljanju nove kolekcije njegove majke, Stefan se nije pojavio, čime se izdvojio kao jedini član uže obitelji koji nije prisustvovao događaju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije