ZGODNI FERNANDO

Sjećate li se njega? Žene su za njim uzdisale, a danas ima 53 godine i izgleda nevjerojatno

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/6
27.10.2019.
u 20:15

Zaljubljenicama u meksičke sapunice lice Fernanda Colunga zasigurno nije promaklo. Zavodnik kojeg pamtimo iz brojnih telenovela još uvijek slovi za jednog od najzgodnijih Meksikanaca. I dan danas našoj je publici najprepoznatljiviji po ulozi Jose Armanda Peñarreal De Velasca u popularnoj 'Esmeraldi', a iako je od te uloge prošlo više od dvadeset godina Fernando se gotovo i nije promijenio.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Poznati glumac u ožujku je napunio 53 godine, a njegove brojne obožavateljice na društvenim mrežama tvrde kako sada izgleda još bolje nego prije dva desetljeća kada je bio na vrhuncu slave. Samo na Instagramu prati ga više od 232 tisuće pratitelja.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Fernando se i dalje bavi glumom iako ga u posljednje vrijeme rijetko možemo vidjeti na malim ekranima, a razlog tome je i taj što su nekada popularne meksičke sapunice pale u zaborav nakon što su u naše krajeve prije nekoliko godina stigle one s Bliskog istoka.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije