PROBLEMATIČNA BROOKE

Šokantno! Sin ju je čekao u sobi, dok se drogirala ispred hotela

Profimedia
09.08.2019.
u 12:45

Bivša supruga Charlieja Sheena Brooke Mueller uhvaćena je u kombiju kako se sprema konzumirati metamfetamin, donosi PageSix.

Dok ju je u hotelskoj sobi čekao 9-godišnji sin Bobby, bivša supruga Charlieja Sheena, Brooke Mueller, pokušavala je "uzeti jedan fiks" u kombiju ispred hotela, piše PageSix. Sklupčana u kombiju s bongom između nogu dok pokušava upaliti upaljač bila je slika kakvu su fotoreporteri uspjeli uhvatiti ispred aerodromskog hotela u Spokane u Washingtonu. 

Ranije tog dana, govori im izvor, Mueller je ostavila Bobbyja u restoranu s dvojicom stranaca na sat vremena, dok je otišla po drogu. Ovo nije izolirani incident u kojem Mueller ima veze s konzumiranjem opijata u okruženju vlastite djece. Njezina obitelj veoma je zabrinuta zbog ovisnosti kojoj se stalno vraća.

- Zabrinuti su zbog njezinog ponašanja jer je često vodi k strancima - rekao je izvor za The Post.

Šuška se da je Brooke već 20 puta bila na liječenju od ovisnosti, a poslijednji tretman imala je u siječnju 2017. godine nakon kojeg je odmah posegnula za kokainom.

Na snimci koju je PageSix nabavio, Brooke kroz mumljanje traži drogu.

- Skoro smo kod Queensa. Ono što bi nam zapravo trebalo je, ako je moguće nabaviti, kokain, metamfetamin i crni katran, heroin - zatražila je Mueller, koja inače ima fizičko skrbništvo nad blizancima (10) koje je dobila s Charliejem Sheenom.

Podsjetimo, Mueller i Sheen vjenčali su se 2008. godine, a zahtjev za razvod predali su u studenom 2010. godine nakon što ju je napao u Aspenu. Dvije godine poslije, Sheenu je dijagnosticiran HIV, a Mueller je kasnije izjavila kako ni ona ni blizanci nisu zaraženi.

 

Ključne riječi
sin

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije