ŠARMER!

Srpski glumac nakon brojnih žena i raskalašenog života otkrio da se zaručio: 'Da, istina je'

Miloš Biković
07.11.2023.
u 19:01

Srpski glumac Miloš Biković za srpske je medije potvrdio da se zaručio za partnericu Ivanu Malić s kojom čeka dijete.

Popularni srpski glumac Miloš Biković (35) inče izbjegava komentirati svoju privatnost, no ovog puta je napravio iznimku i za srpske medije potvrdio da se ljetos zaručio s djevojkom Ivanom Malić. Za atraktivnu brinetu odabrao je prsten sa skupocjenim kamenom, a ona ga više nekrije i rado ga pokazuje.

"Da, istina je. Zaručili smo se još preko ljeta", priznao je Biković za Blic.rs. Osim toga, nedavno su na društvenoj mreži Instagram priopćili i da čekaju prvo dijete, točnije dječaka, a čije ime još uvijek nisu otkrili. 

- Sretni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, vjerojatno najvažniji trenutak u našim životima. Nismo željeli da ga otkrivamo za sada, ali paparazzi su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lijepim riječima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo htjeli razgovarati o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - napisao je glumac tada uz objavu. 

Inače, Ivana je crnogorska pravnica koja je definitivno ukrala Miloševo srce, a to do sada nije pošlo za rukom ni jednoj drugoj. Za njihovu vezu saznalo se 2021. kada su se zajedno pojavili na premijeri njegova filma 'Južni vjetar 2 - Ubrzanje' u Beogradu. Njihova je romansa navodno započela prilikom ljetovanja u Rovinju. Atraktivna Crnogorka kasnije je vezu potvrdila i njihovom prvom zajedničkom fotografijom na Instagramu 15. prosinca 2021.

 

-


Podsjetimo, miljenik žena odavno je proglašen jednim od najljepših, a osim u 'Južnom vjetru', pojavio se i u drugim uspješnicama kao što su serije 'Vratit će se rode' i 'Montevideo, Bog te video'. U holivudskom filmu 'Glazba tišine' surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a u Rusiji ga drže kao 'svog'. Glumac se može pohvaliti ruskom državnom nagradom Medalja Puškina. Osim što je vrlo profesionalan i uspješan u glumi, uspješan je i kao zavodnik. Naime, prva djevojka koju je predstavio publici bila je Anja Alač, a svi se sjećamo atraktivne brinete koja je glumila u RTL-ovoj sapunici 'Ruža vjetrova' u ulozi Ines Matošić. Glumica je tada pobrala sve pohvale na račun splitskog naglaska. Ona je njegovo srce osvojila još na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu na kojem su zajedno studirali. Mediji su pisali kako su oni bili zajedno prije deset godina, a nakon prekida Anja se zabavljala s glumcem Radovanom Vujovićem. 

Sljedeća Bikovićeva djevojka bila je Brankica Sebastijanović koja također dolazi s Fakulteta dramskih umjetnosti. Kada su započeli svoju ljubavnu vezu, Brankica je još uvijek studirala, dok je šarmer započinjao uspješnu filmsku karijeru. Par je počeo zajedno raditi na filmu 'Samac u braku', koji se kasnije realizirao u seriju. Nakon završetka snimanja par je prekinuo, a razlozi nikada nisu dospjeli u javnost. Nakon prekida s Brankicom, glumac se odlučio preseliti u Rusiju. Upravo tamo je upoznao ljepoticu Sashu Luss koja se znatno razlikuje od prethodnih djevojaka. Plavuša prave ruske ljepote također je glumica koja je s Bikovićem bila u vezi svega par mjeseci tijekom 2016. Par se upoznao na snimanju jedne reklame te su se našli na naslovnici ruskog Voguea. Oni dvoje pak nisu krili svoju vezu te su javno govorili o svojoj ljubavi. Sasha Luss glumila je u akcijskom filmu 'Anna' glavnu ulogu, uz rame s Luke Evansom i Cillianom Murphyjem. 
Nakon Sashe, završio je u vezi s također ruskom glumicom - Aglayom Tarasovom. Biković se i s njom slikao za naslovne strane ruskih časopisa te su zajedno igrali u filmu 'Led'. Tada je bio toliko zaluđen ovom glumicom da ju je odlučio odvesti u rodni Beograd. Zajedno su bili u ljubavnom odnosu godinu i šest mjeseci. Srpska manekenka Barbara Tatalović bila je Bikovićev sljedeći izbor. Naime, on je tada bio producent filma 'Hotel Beograd i odlučio je svoju bolju polovicu ubaciti u glumačke vode. Prethodne glumčeve djevojke imale su samo riječi hvale za Miloša, dok je Barbara javno 'blatila' glumca govoreći kako joj je veza s njim narušila samopouzdanje. Nakon Barbare uslijedila je veza s ruskom plesačicom Arianom Voloshinom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije