NEOBIČNA REAKCIJA

Što je napravila kad je čula za muževu nesreću u Rimčevu automobilu?

04.07.2017.
u 18:45

Hammond je bio uvjeren kako će umrijeti...

Richard Hammond i njegova supruga Amanda nedavno su gostovali u jutarnjoj emisiji This Morning i tom prigodom komentirali nesreću u kojoj je Hammond slupao i zapalio Rimčev automobil Concept_One vozeći više od 200 km/h. Hammond je bio uvjeren kako će umrijeti.
 

Kada je Amanda primila poziv u kojem je saznala o nesreći, nije počela paničariti, već je, da bi se smirila, nastavila s kupnjom u pratnji svoje 16-godišnje kćeri – jer šoping je najbolja terapija i sredstvo za smirenje. – Ipak, malo sam poblesavila, što mi se nikad nije dogodilo. Govorila sam svojoj Izzy ''sad ćemo kupiti tvoje cipele, sad ćemo kupiti tvoje cipele'', a ona je mislila da sam posve prolupala – kazala je Amanda. Metro piše kako je ova majka dvoje djece i supruga imala vrlo neobičan osjećaj pred samu nesreću, pa je nazvala Hammonda, što inače ne radi. Samo nekoliko sati kasnije, stigao je poziv...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije