HALIT ERGENC

'Sulejman Veličanstveni' moli poštovanje prema svom braku

05.10.2017.
u 10:30

Poznati turski glumci i supružnici Halit Ergenc i Bergüzar Korel, koje smo gledali u sapunici “Bit ćeš moja”, a Halita i kao Sulejmana Veličanstvenog, javnosti su zanimljivi koliko zbog televizijskih projekata na kojima rade, toliko i zbog burnog privatnog života.

I sam glumac priznao je da mu je supruga ljubomorna, no to smatra normalnim jer glumcima nije lako podnijeti kad njihovi partneri imaju ljubavne scene s drugim kolegama. Halit je tada priznao i da na Bergüzarinu inicijativu odlaze bračnom terapeutu. Glumeći u seriji “Sulejman Veličanstveni” Halit je ostvario golem uspjeh, ali njegov privatni život zbog toga je i te kako ispaštao. Naime, Bergüzar nije mogla podnijeti snimanje ljubavnih scena između Halita i fatalne Meryem Uzerli.

Glumac je nedavno na Instagramu ispod zajedničke fotografije objavio tekst u kojem se opravdava i objašnjava koliko voli svoju ženu, navodi da ona nije razlog raspada njegova prvog braka s glumicom Gizem Soysaldi, zbog čega su ga i prije optuživali. Spominje da je njegova veza s Berguzar počela ljubavlju i žrtvom te moli medije da imaju poštovanja prema njegovu braku.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije