PONOSNA MAMA

Tamara Ecclestone se pohvalila preslatkom fotografijom kćerkice koju je rodila u tajnosti

Foto: Grgo Jelavic/Pixsell
1/3
18.02.2021.
u 18:45

Već par dana objavljuje svoje djevojčice, a povod je nedavno Valentinovo. Tako je na prvoj fotografiji pozirala s njima, a sve tri imaju prigodne bijele pidžame na crvena srca.

Kći nekadašnjeg vlasnika Formule 1 i bogata nasljednica, 36-godišnja Tamara Ecclestone na društvenim mrežama ne skriva svoju obitelj pa tako gotovo svakodnevno objavljuje svoje dvije kćeri, Sophiju Ecclestone Rutland i Serenu, koju je prošle godine rodila u tajnosti. Već par dana objavljuje svoje djevojčice, a povod je nedavno Valentinovo. Tako je na prvoj fotografiji pozirala s njima, a sve tri imaju prigodne bijele pidžame na crvena srca.

Foto: Instagram screenshot

"Najbolja Valentinova ikad", napisala je pored preslatke fotografije koja je odmah izazvala lavinu komentara.  "Prekrasne", "Kraljice i princeze srca", "Savršenstvo", nizali su se komplimenti i pozitivni komentari, a mnogi su u komentarima ostavljali samo emotikone srca.  Istoga dana objavila je i preslatku fotografiju bebe Serene pored plišanog srca na kojemu piše "Ljubav", a i ta je fotografija uskoro prikupila brojne lajkove i komentare.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Tamara je u tajnosti rodila djevojčicu u rujnu prošle godine. Naime, porodila se u Švicarskoj bolnici, a djevojčici je, u dogovoru sa 39-godišnjim suprugom Jayom Rutlandom, dala ime Serena, što je za medije potvrdio njezin otac, 89-godišnji Bernie Ecclestone. 'Tamara je rodila malenu djevojčicu u istoj bolnici u kojoj se rodio moj sin Ace. Mama i beba se osjećaju odlično. Nazvali su je Serena i već su se šetali po Gstaadu', kazao je tada ponosni djed. Naime, 36-godišnjakinja je trudnoću uspješno skrivala daleko od očiju javnosti iako je preko ljeta obilazila hrvatsku obalu te tada još nitko nije niti primijetio trudnički trbuščić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije