ISPLATILO MU SE

Tony Cetinski ponosno pokazuje rezultate zahvata kojeg je dugo priželjkivao, polako se vraća starom izgledu

Tony Cetinski
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
15.11.2023.
u 20:45

Svoju frizuru pokazao je još jednom na sinoćnjem koncertu povodom proslave Grada Trogira, gdje je on pjevao na centralnom trgu

Pulski glazbenik i pop-rock pjevač Tony Cetinski (54) u prosincu 2021. godine transplantirao je kosu te je njegova  današnja bujna frizura rezultat toga. Glazbenik je taj tretman obavio u Hrvatskoj, dok brojne druge poznate ličnosti iz tog razloga odlaze u Turskoj.

Svoju frizuru pokazao je još jednom na sinoćnjem koncertu povodom proslave Grada Trogira, gdje je on pjevao na centralnom trgu. Njegova kosa sve je bujnija, a vratile su mu se i kovrče pa bi, nastavi li ovako, uskoro opet mogao izgledati kao na počecima svoje karijere, barem što se tiče frizure.

Inače, pjevač je tretmanom stao na kraj problemu ćelavosti, ali i kratke kose koju je skratio nakon što je dugi niz godina upravo kovrčava kosa bila njegov zaštitni znak. O ovom tretmanu otvoreno je progovorio nekoliko puta. 

 - Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše jer je doktorica i stručnjakinja za kosu - Ana Maletić, u tom području uvjerljivo najbolja. Iskreno se veselim rezultatima! - napisao je Tony nakon tretmana na svojim društvenim mrežama.

Rezultati zahvata koji je trajao više od deset sati, Tony ponosno pokazuje sada i vidljivo je koliko mu je kosa bujnija. Najsuvremeniji i najučinkovitiji način presađivanja kose je transplantacija FUE metodom jer ne ostavlja nikakve ožiljke. U klinici kojoj je Tony dao svoje povjerenje transplantacija kose FUE metodom po folikularnoj jedinici iznosi  3,98 €  i ova je metoda minimalno invazivna. Na svakoj folikularnoj jedinici nalazi se u prosjeku 2,5 vlasi i to znači da je, ako se presađuje oko sto jedinica cijena je 3980 eura te većina poliklinika u Hrvatskoj ima slične cijene kada je u pitanju ova metoda.

Folikularne jedinice ovom se tehnikom mogu uzimati i s drugih regija tijela: prsa, nogu, brade… opisuju na stranicama ove poliklinike cijeli postupak. Konačna cijena ovisi o broju folikularnih jedinica koje su potrebne, a najviše muškaraca odlučuje se za ovaj tretman jer nakon njega kosa izgleda gusto i prirodno.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije