Kim opet objavljuje

Umjesto zvončića, tresu se seksi guze

adfasdf
Foto: Instagram
16.12.2016.
u 09:43

Na Instagram profilu 'Kimoji' za koji se pretpostavlja da ga vodi Kim Kardashian (36) osvanule su seksi snimke. Pratitelji su zaključili kako guza iz videa pripada upravo starleti koja se na društvenim mrežama nije oglasila od pljačke u Parizu.

 

Snimke na Instagramu pokazuju bujnu pozadinu koja 'twerka'. Prije toga objavljene su gotovo identične fotografije dekoltea te još nekoliko videa stražnjice.

 

Starleta je opljačkana početkom listopada, a njezini napadači još nisu pronađeni. Ukraden joj je nakit, a šteta se procjenjuje na 107,2 milijuna kuna.

 

Kim je nakon pljačke bila u teškom psihičkom stanju. Navodno nije spavala noćima, a često su joj se vraćale slike užasa pa je plakala. Prošlog mjeseca njen suprug Kanye West (39) doživio je živčani slom, ali sada mu je bolje i nakon izlaska iz bolnice opet se pojavljuje u javnosti pa se tako prije par dana družio i s Donaldom Trumpom.

 

 
Ključne riječi
kim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije