KONAČNO DOBRA VIJEST

Velika tragedija obilježila je život manekenke, a sada u 41. godini čeka prvo dijete

Instagram
26.08.2019.
u 18:15

Nakon nesreće, Petra Nemcova osnovala je 'Happy Hearts Fund', zakladu koja pomaže obnoviti škole koje su pogođene prirodnim katastrofama.

Češka manekenka Petra Nemcova, na društvenim je mrežama objavila da će u 41. godini napokon postati majka. 

- Naša obitelj se širi, kao i moj trbuh. Osjećam se zahvalno jer nas je svemir tako brzo blagoslovio ovim božanstvenim darom - napisala je lijepa Petra uz fotografiju na kojoj se vidi njezin trudnički trbuščić. Naime, Petra se početkom kolovoza udala za Benjamina Larretchea, poduzetnika s kojim je u vezi već neko vrijeme. 

Ove lijepe vijesti za manekenku dolaze nakon prilično teškog životnog perioda. Iako je imala sve - ljepotu, zaručnika i uspješnu karijeru Nemcovoj se u jednom danu promijenio cijeli život. Prije 15 godina, Petra i njezin tadašnji zaručnik, Simon Atlee, išli su na odmor na Tajland, ali umjesto odmora našli su se na udaru tsunamija. 



 

Mankenka je preživjela, uspjela je zahvaljujući držanju za palmu nevjerojatnih osam sati. Petrin zaručnik Simon, na žalost, nije se izvukao, a njegovo tijelo nađeno je nekoliko mjeseci nakon tsunamija. Iako je preživjela, zdravlje lijepe manekenke bilo je ugroženo do te mjere da je morala ponovo učiti hodati. 

- Naučila sam da je sve moguće u bilo kojem trenutku. Svaki dan je dar. Kada sam ležala u bolnici nisam mogla hodati, ali sam rekla sama sebi da još uvijek imam obitelj i prijatelje. Iako više nisam imala zaručnika. Zahvalnost može pobijediti svako beznađe - rekla je Petra u jednom intervjuu prošle godine. 

Nakon nesreće osnovala je 'Happy Hearts Fund' zakladu koja pomaže obnoviti škole koje su pogođene prirodnim katastrofama. Za svoj humanitarni rad, manekenka je i nagrađena. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije