NAKON MEGXITA

Više se ne čeka! Meghan je spremna za prvi intervju nakon odlaska iz kraljevske obitelji

19.04.2020.
u 19:23

Nakon brojnih spekulacija, konačno je poznato gdje i kada će se "odbjegla princeza" Meghan Markle po prvi put pojaviti na malim ekranima. Točnije, biti će to na ABC-ovom "Good Morning America" u ponedjeljak kojem će Meghan biti posebna gošća, a tamo će pričati i o projektu na kojem je radila odmah nakon odlaska iz palače - Disneyeovom dokumentarnom filmu "Elephant" u kojem je bila naratorica.

- U ponedjeljak na "GMA", Meghan Markle će ekskluzivno pričati o Disneyevom dokumentarcu "Elephant" - kaže najava za emisiju o kojoj se raspisao DailyMail. Radi se o dugometražnom filmu koji je dostupan na Disneyevoj platformi, a tamo prati krdo slonova koji započinju svoj put od tisuću milja kroz Zimbabwe i Botswanu Biti će ovo prvo službeno pojavljivanje 38-godišnjakinje pred kamerama nakon što su ona i suprug Harry odlučili napustiti britanski dvor, a upravo je on zaslužan za njezino sudjelovanje u Disneyovom dokumentarcu jer je u srpnju prošle godine docirao tadašnjem izvršnom direktoru Bobu Igeru na crvenom tepihu kako "njegova supruga posuđuje glasove".

Podsjetimo, već dugo se nagađa kada će supružnici Meghan Markle i princ Harry prvi put zajedno nakon Megxita sjesti pred kamere i reći javnosti sve što ih je ikada zanimalo oko odlaska s kraljevskog dvora.

Šuška se kako im se ponudila basnoslovna cifra za intervju bez odbijenih pitanja, a iznos o kojem se radi je, ni više ni manje, 1 milijun dolara, piše PageSix. U usporedbi s istim potezom prinčeve majke Diane kada je pričala s BBC-jevim Martinom Bashirom u studenom 1995., ovaj par je na dobrom putu da zarade lovu do krova na račun svoje pojave.

U siječnju su već počele kolati informacije kako će prvi intervju dobiti kraljica talk-showa Oprah Winfrey, a onda se počelo i pričato o Ellen Degeneres, s kojom je Meghan privatno dobra i podržala je mnoge njezine akcije i medijske istupe.

Stručnjaci za odnose u Kraljevskoj obitelji tvrde da nakon finaliziranja Megxita, bivši kraljevski par je očajan za novcem, a još su i u potrazi za domom u Malibuu gdje cijene kuća sežu i do nekoliko milijuna dolara. Tu je još i osiguranje čiji trošak iznosi više od 2.5 milijuna dolara (oko 17.3 miljuna kuna), od kojih će im, kako je rekao, princ Charles donirati dva milijuna dolara. - Izvori bliski vojvotkinji otkrivaju da Oprah Winfrey ima najveći šansu za intervju nakon odlaska iz "tvrke" - tvrde za Daily Star, a stručnjaci pak analiziraju da se će se Markle odlučiti na taj potez kako bi ponovno osvojila naklonost javnosti dozvolivši kamerama da uđu  u njihov dom i steknu uvid u njihov obiteljski život.

- Meghan želi donirati sav novac u humanitarne svrhe - vjerojatno NHS-u nakon svog neizmjernog truda na prvoj liniji obrane (op.a. od koronavirusa) - dodaje izvor, ali još se ne zna hoće li iznos biti upućen svima potrebitima kroz njihovu novoosnovanu zakladu Archewell, nazvanu prema njihovom sinu Archieju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije