uhvatila ga

'Willa je prva supruga ostavila jer se seksao s muškarcem'

Will
20.01.2016.
u 17:11

Alexis Arquette, članica slavne glumačke obitelji te aktivistica za LGBT prava, na Facebooku je reagirala na odluku Jade Pinkett Smith (44) da bojkotira ovogodišnju dodjelu Oscara zbog nedostatka afroameričkih nominacija. 

- Kada Jada prizna da je gay i kada Will prizna da mu je prvi brak završio kada ga je supruga uhvatila kako se seksa sa 'sponzorom', slavnim menadžerom Bennyjem Medinom, onda ću ih poslušati - rekla je.

Alexis, koja je rođena kao Robert, tvrdi da je Will homoseksualac te da je bivšu suprugu Sheree Zampino potplatio da ništa ne govori u javnosti. Will se sa Sheree rastao 1995., a s Jadom se vjenčao dvije godine nakon toga. 

- Will je na setu filmu 'Six Degrees of Separation' napravio pravu dramu jer je po scenariju trebao poljubiti glumca Anthonyja Rappa. Nagovorio je redatelja da mu snimaju samo zatiljak, pa se navodni poljubac nije niti vidio - ispričala je sestra Patricije Arquette koja je 2014. dobila Oscara za film 'Boyhood'. 

- Homoseksualci imaju neprijatelje, oni se skrivaju u ormarima. Priznanje je zdrava stvar. Ili si s nama ili si protiv nas. Moraš odlučiti. Danas - zaključuje Arquette te dodaje da bi se sve gay zvijezde trebale to priznati kako bi bili uzori LGBT mladeži koji razmišljaju o samoubojstvu zbog maltretiranja u školi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije