IZGUBILA JE MILIJUNE

Za njezinom ljepotom patili su mnogi, a zbog supruga slavna manekenka danas je beskućnica

26.08.2023.
u 20:25

Sve se promjenilo kada joj je u život ušao muškarac, za kojeg se kasnije udala i rodila mu djecu. Uzdržavala je obitelj od svojih prihoda, a na kraju ju je napustio ostavivši joj samo odjeću u ormaru

Kada je kao dvadesetogodišnjakinja 80-ih godina prošlog stoljeća dospjela na naslovnicu europskog izdanja časopisa Vogue, kao jedna od najpoželjnijih manekenki tog doba, Nastasia Urbano nije mogla ni zamisliti kako će joj se životna sreća okrenuti.

Nekada je bila zaštitno lice parfema Yves Saint Lauren’s iconic Opium, zarađivala milijune hodajući svjetskim modnim pistama i odlazila na večere s holivudskim facama poput Jacka Nicholsona i Andyija Warhola. 30 godina poslije ona je beskućnica koja spava u predsobljima banaka na sjeveroistoku Španjolske. Mlada i perspektivna  potpisala je ugovor s modnom kućom Ford i uživala veliki uspjeh s obje strane oceana. Njen život mogao se opisati kao: party, party, party!

-Trebala sam ići na vjenčanje Madonne i Seana Penna jer je David Keith s kojim sam tada izlazila bio pozvan, ali probudili smo se to jutro s jakim mamurlukom i nismo mogli ustati iz kreveta. Imala sam sve, živjela sam poput kraljice - govori manekenka.

Sve se promjenilo kada joj je u život ušao muškarac, za kojeg se kasnije udala i rodila mu djecu. Uzdržavala je obitelj od svojih prihoda, a na kraju ju je napustio ostavivši joj samo odjeću u ormaru.

- Jedina dobra stvar koja je proizašla iz te veze jesu moja djeca, sve ostalo bilo je užasno - prisjeća se manekenka kroz očaj. Danas je ne prati sreća, a osim što pati od depresije ostala je i bez krova nad glavom pa sada prespava kod prijatelja na kauču ili u predsobljima banaka na klupi.  O odnosu koji ju je iscjedio i odveo u financijsku propast govori:

- Sve je plaćao mojim novcem. Poznavali smo se samo dva dana i već je htio da mu kupim BMW i ja sam, budala, potpisala ček. Bila sam zaljubljena - nastavlja Nastasia. Kada su joj svi okrenuli leđa tvrdi da nije bila razočarana.

- Ljudi koji su bili oko mene su otišli, svi su otišli i nisam zapravo iznenađena.- kaže. Ipak, određeni pojedinci su joj pružili ruku pomoći pa se uspjela osoviti na noge.

- Pamtim je kao introvertiranu osobu, jako lijepu i pažljivu prema svima. Prvo moram pričati s njom, saznati kako je i što joj je potrebno - prisjeća se Ruth Schuler, bivša manekenka i Nastasijina kolegica. Pridružio joj se i maneken Hernando Herrera, koji je redao samo riječi hvale za Nastasiju.

- Mogla je odraditi puno toga, ne samo kao manekenka već i kao voditeljica konferencija, modnih događanja i slično. Spreman sam je podučiti ponovno i razgovarati s fotografima i agencijama kako bi ponovno mogla raditi - veli Nastasia. Danas Nastasia Urbano ima samo jednu želju. - Želim da me djeca vide u dobrom svjetlu. Želim se oporaviti od svega i biti dobro, tako da mogu biti ponosni na mene. Želim živjeti, ne samo preživljavati. - kaže.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije