NIJE IŠLO GLATKO

Zaručio se Balaševićev sin: Šest mjeseci sam čekao dopuštenje

10.12.2019.
u 09:35

Aleksa se veseli vjenčanju, a s dugogodišnjom djevojkom se zaručio u Nazaretu.

Aleksa Balašević, sin glazbenika Đorđa Balaševića odlučio je kako neće krenuti stopama svog oca, već ide sportskim stazama svoje majke Olivere koja se bavila gimnastikom.

Aleksa se bavi borilačkim sportovima i organiziranjem MMA borbi i dosad se uglavnom hvalio poslovnim uspjesima, a sada se pohvalio i uspjehom iz privatnog života. Rijetko Aleksa priča o svojoj dugogodišnjoj djevojci, ali nije mogao skrivati da su nakon dugo godina njihove veze konačno pale i zaruke. 

- Šest mjeseci sam čekao blagoslov Jeruzalemske patrijarhije u Nazaretu. U manastiru Nikolaja mučenika zaručio nas je episkop Romanos. Dugo sam čekao taj blagoslov i molio se za jedan ovako lijep događaj. Blagoslov za zaruke smo dobili i sada čekamo blagoslov za vjenčanje - izjavio je Aleksa za srpsko izdanje Glorije.

Dodao je kako mu je san da crkveno vjenčanje obave u Svetoj zemlji. - Ljudima u današnjem vremenu to možda zvuči neobično, jer se sve manje ljudi vjenča u crkvi - kaže. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije