madonna

Žene nemaju ista prava u svijetu zabave kao muškarci. Ja sam otirač

Madonna
18.12.2016.
u 17:15

Madonna je održala snažan i emotivan govor na dodjeli nagrada Billboarda na eventu psvećenom ženama. Nakon što je dobila nagradu za Ženu godine, kraljica popa je progovorila o seksizmu, mizoginiji i nasilju koje je trpila tijekom godina bavljenja glazbom.

- Stojim ovdje pred vama kao otirač, hoću reći kao žena u svijetu zabave. Hvala vam jer ste prihvatili moju sposobnost da održim karijeru dugu 34 godine, usprkos seksizmu, mizoginiji i kosntantnim napadima - kazala je Madonna.

Bowie mi je bio idol

Dodala je kako joj je najveći idol na početku karijere bio David Bowie jer se opirao prihvatiti standardne podjele na spolove, no ubrzo je shvatila da ona kao žena ne može slijediti njegov primjer i dobiti isti tretman.
- Isto je bilo i s Princeom. On je trčao okolo u visokim potpeticama i s ružem na usnama, dok mu je visila guza. No, on je bio muškarac. Tada sam shvatila kako žene nemaju istu slobodu kao muškarci - rekla je Madonna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije