PAROVI

Žestoka svađa i prekid: Milojko napao zaručnicu, osiguranje ih je razdvojilo

27.04.2019.
u 10:30

Otkako se Milijana počela intenzivno družiti s Aleksandrom Požgajem njen 53 godine stariji zaručnik ne skriva koliko ga to smeta, a u novom nastavku žestoko su se posvađali i prekinuli zaruke.

Napetost raste u reality showu "Parovi" i tenzije između bivšeg ljubavnog para Milojka i Milijane su svakim danom sve veće. Nakon što je  Milijana svog 53 godine starijeg partnera u showu prevarila s bivšim političarem Aleksandrom Požgajem stalno se svađa s Milojkom. 

Požgaju je cijela situacija očito bila malo previše i odlučio je otići u izolaciju što se nije svidjelo Milijani koja ga je pokušavala zaustaviti i spriječiti njegov odlazak u izolaciju. U cijelu priču se upetljao i Milojko i počeo vikati Milijani neka pusti Požgaja da ide u izolaciju, piše Avaz.

- Pusti ga neka ide, ja ću ga pustiti van - vikao je Milojko dok je pokušavao razdvojiti Milijanu od njenog novog ljubavnika.  Milijana je počela udarati Milojka i vikati na njega. Na kraju ih je morao razdvajati zaštitar, a Milijana je u tom žaru svađe i naguravanja vikala Milojku:

- Sad te ništa ne boli, ha? Ne trebaju ti sada lijekovi?

Milojko joj je uzvrati na to da je bezobrazna i pitao ju zašto se okomila na oženjenog čovjeka, misleći pri toma na Požgaja. U showu je nakon ove velike svađe Milijana priznala kako je bila u vezi s jednim oženjenim muškarcem i prije Požgaja i kako je riječ o suprugu jedne odvjetnice, piše Kurir. 

 

 

Večer je Milijana provela u Požgajevom krilu što je dovelo Milojka do ludila i konačno se obračunao sa svojom zaručnicom i rekao joj kako je među njima definitivno gotovo. 

- Prekidamo! Gotovo je. Idi ako hoćeš on da te je**, ja više neću - poručio joj je.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije