PRIPREME

Širokobriježani u Antalyji

siroki
Tomislav Milićević
07.02.2012.
u 18:53

S Pecare nisu mogli krenuti autobusom, jer je slabo pročišćena cesta preuska i snijeg predubok, pa su se s devet terenskih vozila - džipova klupskih sponzora i prijatelja kluba prebacili do Imotskog

Ni nepogodne vremenske prilike nisu omele nogometaše Širokoga Brijega da u utorak otputuju u Tursku na drugi dio priprema za proljetnu sezonu. S Pecare nisu mogli krenuti autobusom, jer je slabo pročišćena cesta preuska i snijeg predubok, pa su se s devet terenskih vozila - džipova klupskih sponzora i prijatelja kluba prebacili do Imotskog, a odatle autobusom do splitske zračne luke, odakle su odletjeli u Zagreb. Onda su se opet autobusom prevezli do Maribora, gdje tu prespavali. U srijedu iz Graza lete na jug Turske, u Antalyju, gdje bi trebali stići oko 14 sati.
U ekspediciji su trojica vratara: Bilobrk, Marić i Mikulić, igrači u polju: Jurčević, Ješe, Brekalo, Džidić, Jefthon, Bertoša, Ćorić, Ljubić, Marciano, Serdarušić, Kožul, Wagner, Kvesić, Ivanković, Šilić, Zakarić, Mišić, Varea, Roskam, Marković, Kožulj i Barišić. Uz trenera Branka Karačića su njegovi pomoćnici Ivan Soldo, Niko Kovačić i Frano Hrkać, predsjednik kluba Zlatan Jelić, fizioterapeut Dragan Mijatović i domar Zoran Bilać. U Antalyji će Širokobriježani ostati sedam dana, gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice protiv kazahstanskog Atyraua iz Alma Ate i ukrajinskog Metalurga iz Donjecka. Na povratku u Zagreb odigrat će prijateljski susret protiv Rudeša, koji će tom prigodom otvoriti novi stadion.

Ni nepogodne vremenske prilike nisu omele nogometaše Širokoga Brijega da u utorak otputuju u Tursku na drugi dio priprema za proljetnu sezonu. S Pecare nisu mogli krenuti autobusom, jer je slabo pročišćena cesta preuska i snijeg predubok, pa su se s devet terenskih vozila - džipova klupskih sponzora i prijatelja kluba prebacili do Imotskog, a odatle autobusom do splitske zračne luke, odakle su odletjeli u Zagreb.

Onda su se opet autobusom prevezli do Maribora, gdje tu prespavali. U srijedu iz Graza lete na jug Turske, u Antalyju, gdje bi trebali stići oko 14 sati.U ekspediciji su trojica vratara: Bilobrk, Marić i Mikulić, igrači u polju: Jurčević, Ješe, Brekalo, Džidić, Jefthon, Bertoša, Ćorić, Ljubić, Marciano, Serdarušić, Kožul, Wagner, Kvesić, Ivanković, Šilić, Zakarić, Mišić, Varea, Roskam, Marković, Kožulj i Barišić. Uz trenera Branka Karačića su njegovi pomoćnici Ivan Soldo, Niko Kovačić i Frano Hrkać, predsjednik kluba Zlatan Jelić, fizioterapeut Dragan Mijatović i domar Zoran Bilać.

U Antalyji će Širokobriježani ostati sedam dana, gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice protiv kazahstanskog Atyraua iz Alma Ate i ukrajinskog Metalurga iz Donjecka. Na povratku u Zagreb odigrat će prijateljski susret protiv Rudeša, koji će tom prigodom otvoriti novi stadion.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije