Probio rampu autom

Sjekirom odsjekao prst iz protesta!

pacijent
VL FOTO
20.04.2012.
u 09:35

Medicinsko osoblje je panično bježalo, dok je 47-godišnjak mahao sjekirom i prijetio masakrom

U krugu drvarskog Doma zdravlja dogodio se nesvakidašnji incident kada je 45-godišnji Sreto Zvizdalo iz Mokronoga kod Drvara uletio na parkiralište sa svojim vozilom opel kadettom i probio sigurnosnu limenu rampu pa nakon toga sa sjekirom u ruci upao u opću zdravstvenu ustanu. Medicinsko osoblje je panično bježalo, dok je 47-godišnjak mahao sjekirom i prijetio masakrom. Puka je sreća da se pri tome našao jedan od hrabrijih pacijenata, koji ga je uspio izvesti vani, a tada nastaje pravi šok. Ljutiti Zvizdalo je snažno udario po svojoj lijevoj šaci i odsjekao si prst prstenjak.

- Krv je potekla na sve strane. Jedva smo ga uspjeli primiriti i ukazati mu prijeko potrebnu pomoć. Više nije vikao ni prijetio, a potom je žurno prevezen u Livanjsku bolnicu, da bi kasnije završio na mostarskoj Psihijatriji. Taj pacijent nam je već bio poznat zbog liječenja od alkoholizma i nekih psihičkih tegoba. Ranije nam nije radio probleme, a ono što se dalo razabrati iz njegovih riječi u alkoholiziranom stanju, najvjerojatnije se bunio zbog svoga teškog egzistencijalnog i drugog stanja. Prema svemu sudeći, to je napravio iz nekog svog protesta. Inače, riječ je o komunalnom radniku, koji ima obitelj - kažu nam šokirani radnici Doma zdravlja u Drvaru.

Inače, isti dan se dogodio i jedan incident u Domu zdravlja Trnovo. Naime, nakon kraće prepirke s medicinskom sestrom u toj zdravstvenoj ustanovi, tamošnji ljutiti djelatnik je polupao stakla na vitrini u dežurnoj službi, a nakon toga i radnim stolom polomio prozorska vakumirana stakla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?