AKCIJA

Skupljeno 380 vreća otpada uz prometnice u Ljubuškom

alba
VL FOTO
17.11.2011.
u 11:17

Jesenska akcija prikupljanje otpada uz regionalne prometnice u Ljubuškom trajala je 15 dana a prikupljeno je preko 380 velikih vreća otpada

ALBA je završila ovogodišnju jesensku akciju prikupljanja sitnog otpada uz prometnice u općini Ljubuški. Ovaj put se otpad prikupljalo uz regionalnu prometnicu Ljubuški - Grude.

Jesenska akcija prikupljanje otpada uz regionalne prometnice u Ljubuškom trajala je 15 dana a prikupljeno je preko 380 velikih vreća otpada. Osim pravca Ljubuški – Grude otpad se prikupljao uz prometnice: Ljubuški – Čitluk, Ljubuški – Metković te Ljubuški – Crveni Grm.

Cilj je bio da se prikupe odbačene staklenke, plastične boce te sve ostale vrste različitog otpada što ga nesavjesni pojedinci iz automobila izbacuju uz same prometnice i tako zagađuju okoliš.

Financiranje ovog jesenskog čišćenja kao i do sada u cijelosti je preuzela ALBA na sebe. "Ovu ekološku akciju prikupljanja otpada uz prometnice ponoviti ćemo u proljeće a ujedno se nadamo da ćemo potaknuti ljude da svoj otpad odlažu u za to predviđene kante. Inače za par tjedana dolazi iz njemačke tvornice 1.000 novih kanta za potrebe Ljubuškog", kaže direktor ALBA-e Vlado Jerkić.

Za sve ljepši okoliš Ljubuškog zaslužna je i služba za komunalne djelatnosti koja je prepoznala da redovito uklanjanje divljih deponija od strane ALBA-e doprinosi boljoj kvaliteti življenja i zaštiti okoliša u Ljubuškom.

Ključne riječi

Komentara 2

BK
B Kosa
22:25 17.11.2011.

Kakva nam je vlast i zakoni i kako se postuju zakoni treba donijeti zakon i narod upoznati sa zakonom i onda kaznjavati u SAD 1 kongresmen na 500, stanovnika i taj kongrsemen je uvjek na raspolaganju svojm biracima Biraci mogu iznijeti svoje primjedbe i dobiju pismo gotivo svaki mjesec i dode kongresmen ko svecenika, hode i kaze kada je naj zgodnije da se sastanem sa narodom a kod nas gotovo neznas ni tko te zastupa niti ga vidis kada

BK
B Kosa
22:27 17.11.2011.

Greska kngresmenje na 500,000 a svaka drzava ima 2 senatora

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?