Beba odbijala hranu

Šokantna snimka: Tata pingvin proždire svoje mladunče

sears tower, balkon
21.12.2012.
u 08:54

Sigurnosna kamera u akvariju u sjevernoj Kini uhvatila je trenutak kada mužjak pingvina proždire svoje mladunče koje odbija jesti

Sigurnosna kamera u akvariju u sjevernoj Kini uhvatila je trenutak kada mužjak pingvina proždire svoje mladunče koje odbija jesti, piše Reuters.

Mužjak pokušava nahraniti svoje mladunče staro jedan dan nakon što mu je majka nakratko prepustila tu dužnost. Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja pingvin je progutao cijelo mladunče.

Neuobičajena scena šokirala je hranitelja životinja Meng Lingboa u akvariju Harbin Polar. – Bili smo šokirani kada smo vidjeli snimku. To se nikada do sada nije dogodilo. Hranim pingvine mnogo godina i provjerio sam sve dostupne snimke, ista stvar se nikada prije nije dogodila – kaže Meng.

 U strahu da će muški pingvin ozlijediti i druge "bebe", u akvariju su odvojili par od ostalih malih životinja. Stručnjaci istražuju uzrok zbog kojeg je pingvin pojeo mladunče.

>>Rekord: Pronađeni fosili pingvina visokih dva metra

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?