klub objavio

Ante Erceg službeno napustio Istru 1961

27.03.2024.
u 20:00

„Ante Erceg više nije igrač Istre 1961. Klubu se priključio u ljeto 2022. godine, a tijekom boravka u Puli za klub je upisao 44 nastupa i postigao 18 pogodaka“, između ostaloga je objavila Istra 1961.

Hrvatski nogometni prvoligaš Istra 1961 službeno je putem društvenih mreža objavila kako napadač Ante Erceg više nije igrač pulskog kluba.

„Ante Erceg više nije igrač Istre 1961. Klubu se priključio u ljeto 2022. godine, a tijekom boravka u Puli za klub je upisao 44 nastupa i postigao 18 pogodaka. Zahvaljujemo se Ercegu na dosadašnjoj suradnji, uz najbolje želje u nastavku nogometne karijere“, između ostaloga je objavila Istra 1961.

Prije deset dana Erceg je već bio na izlaznim vratima kluba nakon što ga je trener prve momčadi Paolo Tramezzani suspendirao zbog incidenta koji se dogodio tijekom treninga. Ujedno, to nije bio prvi izgred Ercega otkako je član pulskog sastava. Tom prilikom je Tramezzani izjavio kako Erceg sigurno neće više igrati u Istri 1961 dok je on njen trener.

Prije Istre 1961 34-godišnji Erceg je tijekom karijere igrao za Split, Junak, Hajduk i Osijek u hrvatskim okvirima, a bio je i član turskog Balikesirspora, Shabab Al Ahlija iz UAE-a, danskih Brondbyja i Esbjerga te mađarskog Debrecena.

Istra 1961 je trenutačno pretposljednja na prvoligaškoj ljestvici, ali ima čak 20 bodova više od posljednjeg Rudeša.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije