OPRAVDANO CILJEM

Bayer osudio Mourinha zbog defenzivne igre

Jose Mourinho
Thilo Schmuelgen/REUTERS
19.05.2023.
u 18:52

"Ružno. Ružno je i za nogomet. Čestitke protivniku što je ostvario cilj na odvratan način", rekao je veznjak Kerem Demirbay

U uzvratnoj utakmici polufinala Europa lige Roma je u gostima kod Bayera odigrala 0:0 i tako obranila 1:0 iz prve utakmice i plasirala se u finale koje će 31. svibnja igrati u Budimpešti protiv Seville.

Bayer je napadao svih 90 minuta, uputili su 23 udarca na gol, no nisu uspjeli zabiti jer je Jose Mourinho pred svoj gol postavio bunker. Roma je svoj jedini udarac na gol imala u prvoj minuti, a do kraja susreta 28 posto posjeda lopte. Igrači Bayera iz Leverkusena kritizirali su takav defenzivni pristup Mourinhove momčadi.

"Šteta je da se ovakav stil igre nagrađuje prolaskom u finale ovako kvalitetnog natjecanja. Ružno. Ružno je i za nogomet. Čestitke protivniku što je ostvario cilj na odvratan način", rekao je veznjak Kerem Demirbay.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?