Nakon pobjede u Zenici

Baždarević: Na vrijeme smo postigli pogodak što nam je olakšalo posao

Mehmed Baždarević
07.09.2016.
u 07:13

Bh. izbornik kaže kako je očekivao težu utakmicu, ali da je pogodak na vrijeme vjerojatno olakšao posao njegovim igračima

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević zadovoljan je nakon uvjerljive pobjede bh. tima nad Estonijom od 5:0.

Čestitao je bh. igračima na vrhunskoj igri, navodeći da je "možda bilo razdoblja kad smo igrali opuštenije", ali da mora biti zadovoljan. 
Naveo je kako je očekivao težu utakmicu, ali da je pogodak na vrijeme vjerojatno olakšao posao njegovim igračima.

- Važno je bilo početi s pobjedom. Bilo je razdoblja kad smo igrali opuštenije, ali kad globalno gledamo rezultat 5:0, s puno prilika, moramo biti zadovoljni. Proslavit ćemo pobjedu, a onda nastojati što bolje dočekati sustrete s Belgijom i Kiprom. 

Izbornik Estonije Magnus Pehrsson bio je vidno neraspoložen nakon uvjerljivog poraza u Zenici.

- Očito da je BiH bila bolja, svatko je to mogao vidjeti. Ovo je jedna od deset utakmica, život ide dalje. Predstoji nam razdoblje od mjesec dana kad se možemo oporaviti od ovakvog poraza - kazao je Pehrsson.

BiH je sinoć u Zenici pobijedila Estoniju s 5:0 na početku kvalifikacija za SP.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije