PREKIPJELO MU

Bogdanović oštro napao Amerikance koji ga ignoriraju: Više vrijedite vi nego njihov smrdljivi...

Foto: Grgo Jelavic/ PIXSELL
1/2
13.02.2020.
u 21:17

Bojan Bogdanović, najbolji hrvatski košarkaš, ove sezone je uvjerljivo jedan od najboljih šutera lige. Prosječno po utakmici zabija 21 koš po utakmici, a s trice šutira 42.5 posto. 

Jedini igrač koji šutira minimalno 40% za tri, a da je zabio više trica od našeg reprezentativca je Duncan Robinson iz Miami Heata.  Zato smo ove godine očekivali svi Bojana na All Star vikendu koji se od petka do nedjelje održava u Chicagu.

I dok je na jakom Zapadu bilo i za očekivati da će teško doći do statusa All Star igrača, poziv za natjecanje u tricama bio je 'zicer'. Nažalost, NBA liga još jednom je napravila pogrešku i Bogdanović nije dobio poziv gdje bi mogao pokazati svoje šuterske sposobnosti. 

Bojan je do četvrtka šutio o toj nepravdi, a onda je putem Instagrama poručio što misli o nepozivanju od strane NBA lige.

Na profilu Hoopstera gdje je objavljen podatak o tome da jedino Robinson šutira minimalno 40% za tricu, a da je zabio više trica od Bogdanovića, u komentarima se oglasio i sam Bogdanović.

- Vrijedi više podrška svih vas, nego njihov smrdljivi poziv već drugu godinu zaredom... - poručio je ove sezone sjajni Bogdanović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije