proslavljena odbojkašica

Brankica Mihajlović donijela europsko zlato u rodno Brčko

14.09.2019.
u 10:27

Brankica Mihajlović, proslavljena odbojkašica, koja je nedavno s reprezentacijom Srbije obranila europsku zlatnu medalju u Turskoj, u petak je s gradonačelnikom Brčko distrikta BiH Sinišom Milićem u svom rodnom gradu prisustvovala treningu pionirki ŽOK „Jedinstvo-Bimal“, u kojem je i započela svoju karijeru.

Tom prilikom Brankica je obećala još jednu medalju sa Olimpijskih igara u Tokiju sljedeće godine.

„Jako mi je drago što sam u svom  gradu sa svojim ljudima i proslavljam još jednu medalju. Nadam se da će tako biti i sljedeće godine poslije Olimpijskih igara u Tokiju. Zahvaljujem se gradonačelniku i ŽOK „Jedinstvo“  na još jednom dočeku. Ovaj put drugačije, ali je meni jako drago što su iza mene djevojčice koje će, vjerujem u bliskoj budućnosti, da budu na mom mjestu“ rekla je Brankica.

Gradonačelnik Siniša Milić istakao je da se opredijelio za jedan ovakav prijem iz razloga što, kada je riječ o odbojci i Brankici, sve i počinje iz najmlađih pogona Odbojkaškog kluba „Jedinstvo“.

„Umjesto uobičajenih prijema na mjestu smo gdje sve počinje kada je u pitanju odbojka u Brčkom i njezin uspjeh. Još jednom sve čestitke našoj sugrađanki koja je ponos svih nas. Siguran sam da ovo nije posljednji put da se radujemo njezinim uspjesima i da je obradovala djevojčice koje je danas posjetila na treningu i kojima je sigurno, kao i mnogim drugim, sportski uzor“, dodao je gradonačelnik Milić, priopćeno je iz Vlade Brčkog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije