Premijer liga BiH

Čelik utišao europske nade Željezničara

celik
04.05.2016.
u 19:08

Čelik je u 28. kolu Premijer lige BiH dočekao na Bilinom polju ekipu Željezničara, te je slavio pobjedu rezultatom 1:0. Ovim porazom Željezničaru je otežana borbu za plasman u europska natjecanja i do kraja ih čeka veliki izazov. 

Plavi su prvi prijetili. Aleksandar Kosorić je pokušao nakon četiri minute igre, da bi uzvratio Mahur Karić na drugoj strani, no Vedran Kjosevski brani. Nova šansa pred golom gostiju iz Sarajeva dogodila se u 22. minuti, ali Dedić iz dobre situacije loše šutira, piše sportsport.ba. 

Ipak, u 35. minuti nešto bolja igra se isplatila Čeliku. Fenan Salčinović je sjajno pogodio za prednost od 1:0. Do kraja prvog dijela prilike imaju Bekrić i Lendrić, ali se na odmor otišlo vodstvom domaćeg tima. U nastavku Željo kreće po izjednačenje. Bekrić i Lendrić su pogađali stative, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Do kraja je ostalo 1:0, te je Čelik utišao europske nade tima s Grbavice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije