HŽOK Široki Brijeg

Cilj: Osvojiti naslov u Super ligi FBiH i ući u Premijer ligu

02.10.2015.
u 06:15

pripreme je trener Ivica Bošnjak s ekipom počeo još 1. kolovoza

Odbojkašice HŽOK Široki Brijeg prošloga su vikenda nastupile na 13. međunarodnom Memorijalnom turniru Kate Erceg u Makarskoj i osvojile 4. mjesto, što je dobar rezultat ako znamo da je na turniru nastupilo 12 ekipa iz Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i BiH. Prvo mjesto osvojile su odbojkašice OK Galeb (Bar – Crna Gora), koje su u finalu svladale ŽOK Brda (Split) (2:0).

Solidan rezultat

- Pripreme su počele još 1. kolovoza i mislim da su temeljito odrađene. Prvenstvo u Super ligi Federacije BiH počinje u nedjelju. U 1. kolu gostujemo u Vogošći. Kao domaćini (2. kolo) igrat ćemo utakmice u Gradskoj sportskoj dvorani na Pecari. Želja nam je osvojiti naslov prvaka i plasirati se u odbojkašku Premijer ligu BiH. No, naslov nam nije imperativ, neće biti razočaranja ukoliko to ne uspijemo, rekao nam je Tadija Lasić, bivši trener, sada predsjednik Hrvatskog ženskog odbojkaškog kluba Široki Brijeg, piše portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba.

Kompletan članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije