TRENER SVIH TRENERA PROGNOZIRA

Ćiro Blažević: 'Srbi su toliko dobri da mogu u finale, ne želim da se sretnu s Hrvatskom'

Miroslav Ćiro Blažević
Armin Durgut/Pixsell
18.11.2022.
u 09:12

Bivši izbornik vatrenih smatra kako će naši susjedi napraviti izvrstan posao na svjetskoj smotri, dok za Hrvatsku smatra kako 'zamka' za sve protivnike.

Legendarni Miroslav Ćiro Blažević označio je srpsku reprezentaciju kao 'dark horsea' ovogodišnjeg svjetskog prvenstva u Kataru. 

Brončani izbornik smatra da će Srbi biti hit Mundijala, a pod vodstvom Dragana Stojkovića Piksija, smatra da mogu otići do samog finala.  

- Piksi, ako ne budeš tako uspješan, onda nisi takav trener kao što ja mislim da jesi. Jer ti imaš takav koncentrat talenta da im sad možeš reći: 'Idemo do finala!' Pa onda kome obojci, kome opanci. Piksiju sam stavio jednu hipoteku koja je logična jer koncentrat talenta koji on ima ima pravo na najveće ambicije - izjavio je Ćiro za srpski Sputnjik.  

- Hrvatska je zamka za sve. I ja se nadam da će ponovno igrati značajnu ulogu i samo priželjkujem da se nikad ne sretnu Srbija i Hrvatska - zaključio je Ćiro. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije