Trener svih trenera

Ćiro: Ne trebamo puno da bismo se zaštitili od ove nemani

ćiro s maskom
05.12.2020.
u 12:07

Najdraži nogometni trener u Hrvata, Miroslav Ćiro Blažević, uključio se u kampanju Hrvatskog crvenog križa pod nazivom 'Čuvajmo ih', s porukama za generaciju u dobi '65 plus'

Ne trebamo puno da bismo se zaštitili od ove nemani, ovog zla od virusa koji se pojavio i ugrožava nas. Izbjegavajte odlazak u gužvu, nosite masku kad idete negdje gdje ćete biti u kontaktu s ljudima i perite ruke. To stvarno nije tako teško. Lijepo je doživjeti ove godine kad si zdrav i vitalan, no sad u 86-oj mogu reći ono što će vam vjerojatno svi u dobi iznad 65 godina reći: Da je lakše čekati stotu ili kraj ako ste zdravi i pokretni. Zato se trebamo čuvati, ističe Miroslav Ćiro Blažević, omiljeni nogometni trener svih Hrvata, u kratkoj šetnji zagrebačkim Zrinjevcem, gdje smo se našli jer je odlučio podržati kampanju Hrvatskog Crvenog križa, pod nazivom 'Čuvajmo ih'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije