18-minutni video

"Čudo modernog sporta": Australian Open fantastičnim videom zahvalio Federeru i Nadalu

federer i nadal
Foto: Getty images/guliver image
1/2
31.01.2017.
u 14:42

Federeru i Nadalu YouTube kanal Australian Opena posvetio je odličan, 18-minutni video u kojem je pratio njihov neočekivani put do finala s naslovom "Čudo modernog sporta".

Ni dva dana nakon epskog finala, ne stišavaju se reakcije oko meča Rogera Federera i Rafaela Nadala u kojem je Švicarac došao do 18. Grand Slama u karijeri. Prijenos ovogodišnjeg finala Australian Opena bio je treći najgledaniji sportski događaj u Australiji u povijesti, a ESPN je objavio da je susret koji je počeo u 3.30 sati po američkom vremenu, bio najgledaniji u tom terminu u američkoj povijesti.
 
Na Eurosportu je finale gledalo 16 milijuna ljudi samo u Europi, a meč se u Melbourneu prenosio na nekoliko gradskih trgova.
 
"Kad sam čuo da Novak Đoković i Andy Murray govore da je ovaj naš meč jedan od najvažnijih u teniskoj povijesti shvatio sam da se stvarno radi o nečemu velikom", rekao je Roger Federer, prenosi Index. 
 
Njemu i Nadalu YouTube kanal Australian Opena posvetio je odličan, 18-minutni video u kojem je pratio njihov neočekivani put do finala s naslovom "Čudo modernog sporta".
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?