U KRANJČEVIĆEVOJ

Dalić, Ćorluka i Mandžukić ponovo na utakmici Rijeke. U koga su uprte oči izbornika?

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
03.11.2023.
u 21:46

Hrvatska će 18. i 21. studenog igrati protiv Latvije i Armenije. Utakmice su ključne za Dalićeve izabranike kako bi imali što bolje šanse za brz i jednostavan plasman na Europsko prvenstvo

Zlatko Dalić je u društvu Vedrana Ćorluke i Marija Mandžukića gledao utakmicu Rijeke i Lokomotive koja je završila neriješeno, rezultatom 1:1. Izbornik 'vatrenih' je bio i na prošloj utakmici Rijeke, derbiju protiv Istre, koja je završila istim rezultatom.

Nakon te utakmice, Dalić je odlučio pojačati reprezentaciju novim imenima iz kadrova Rijeke. U hrvatsku nacionalnu vrstu pozvan je Marko Pjaca, a u pretpoziv se probio Franjo Ivanović. Moguće je da Dalić razmišlja o njegovom prelasku u poziv.

Hrvatska će 18. i 21. studenog igrati protiv Latvije i Armenije. Utakmice su ključne za Dalićeve izabranike kako bi imali što bolje šanse za brz i jednostavan plasman na Europsko prvenstvo. Međutim, ako završe iza Turske i Walesa imat će priliku kroz dodatne kvalifikacije u koje ulaze zbog dobrog plasmana u Ligi nacija.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije