REAKCIJA IZBORNIKA

Dalić: Ismijavali su me zbog Maroka, a ovaj preokret mogu napraviti samo najveće momčadi

Zlatko Dalić
Goran Stanzl/PIXSELL
27.11.2022.
u 20:01

Izbornik Zlatko Dalić zadovoljan je pobjedom ali ne diže euforiju nego smatra da se treba ići ponizno i korak po korak

Hrvatska slavi veliku pobjedu nad Kanadom koja im otvara vrata prolaska u osminu finala svjetskog prvenstva u Kataru (4:1).  

Izbornik Zlatko Dalić sigurno može biti zadovoljan s prikazanom igrom nakon poprilično klimavog početka, vatreni su potpuno dominirali u drugom dijelu te uvjerljvo pobijedili Kanađane.  

- Ja bih prvo dečkima čestitao na sjajnoj utakmici, gubiš od prve minute protiv momčadi koja je poletna, uspjeli smo ih primiriti i to mogu samo velike momčadi. Idemo dalje, nećemo se dignuti nakon ovoga, bit ćemo smireni i tražit ćemo prolaz skupine. Rekao sam već da je Maroko ozbiljna ekipa, malo su me zbog toga ismijavali. Mi smo se 15-tak minuta vraćali u utakmicu i borili, ovo je tek jedna utakmica i tek je početak, ali idemo polako. - kaže Dalić. 

- Imam četiri napadača, stavili smo Marka da sačuva loptu, dao je gol i potrošio se, Kramarić nikada nije upitan, rasčistili smo na kojoj će poziciji igrati, 10-15 centimetara lijevo ili desno. 

Pogled na Belgiju?  

Sjajan ekipa, zadnje kolo će odlučivati, biti će neizvjesno i teško. Tu smo sada, moramo ići na pobjedu i tražiti tri boda, odnosno plasman dalje. Hrvatska ovo može, neću govoriti o euforiji ili tragediji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije