NAKON PORAZA

Evo tko je u Bjeličinoj momčadi zapeo za oko Mamiću

21.11.2020.
u 20:17

Čestitke Osijeku na pobjedi i čestitke njihovu vrataru Ivušiću na fantastičnoj predstavi, započeo je Zoran Mamić svoje izjave nakon poraza od Osijeka u Gradskom vrtu 2:0 u derbiju kola.

- Nogomet se igra za golove, a mi svoje dobre prilike koje smo imali nismo iskoristili i nismo zabili golove. Osijek je to kaznio i na kraju zasluženo pobijedio - kazao je trener Dinama.

Mamić je kao i Bjelica imao probleme u momčadi zbog koronavirusa, nije imao inače ove sezone jako raspoloženoga Lovru Majera, a igrao je s Petkovićem i Gavranovićem u formaciji 4-4-2.

- Imali smo dosta problema u pripremi utakmice zbog reprezentacije i zbog bolesti. Pokušali smo izvući najbolju varijantu. Nakon početnih 10 ili 15 minuta preuzeli smo igru i kontrolu nad utakmicom, imali dvije fantastične situacije plus udarac Petkovića koji je Ivušić obranio. Treba zabit gol jer na ovakvoj utakmici nema puno prilika, a kada dođu, treba ih iskoristiti da bi rezultat bio pozitivan - zaključio je mlađi Mamić koji ima sve više problema na klupi Dinama pa će biti zanimljivo vidjeti koliko će zagrebački klub još trpjeti slabe rezultate Zorana Mamića i tolerirati ono što vjerojatno ne bi niti jednom drugom treneru.
 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije