Zrinjski-Slavija 4:0

Filipović briljirao u savršenoj pobjedi Zrinjskog

zrinjski
13.09.2015.
u 20:10

Zrinjski je ostvario novu pobjedu uz savršeni učinak. Učvrstili su se plemići na vrhu ljestvice, zabili su četiri pogotka, a nakon ovog 8. kola i dalje su jedina momčad bez poraza i primljenog gola, piše Večernji list.

Prvu prigodu domaći su imali preko Zakarića u 13. minuti. On je nakon jednog ubačaja šutirao glavom u dobro postavljnog Lučića. U 16. minuti je Ristić iz daleka šutirao po podu, a lopta je okrznula vratnicu domaćeg gola. U 36. minuti Zrinjski je poveo. Odlično je lijevu stranu obrane Slavije probio Peko, te još bolje ubacio pred gol. Tamo se našao Mešanović koji je glavom zabio za vodstvo. Mešanovićeva lopta je prvo je pogodila vratnicu da bi se od nju odbila u gol. U nastvaku je Zrinjski sve bolje kontrolirao igru. Ipak, iako je domaćin bio kombinatorniji i izgledao opasnije, nije ulazio u prave prigode sve do 64. minute, kada je iz sobodnog udarca sa 30- ak metar pod gredu šutirao Zakarić, ali je njegov šut obranio Lučić. 

Samo minutu nakon toga je rezervista Filipović postigao odličan pogodak. Primio je nakon kornera loptu na lijevoj strani namjestio se i pogodio suprotne „rašlje“ gola Slavije. Njegov pogodak digao je i publiku na noge. Gosti su u drugom dijelu bili bez ideje, pokušavali su ponešto napraviti iz prekida, igru pored raspoloženog domaćina mogli izgraditi. U 81. mnuti Filipović je ponovno napravio potez za dizannje publike na noge. Primio je loptu, fintom slomio svog čuvara i impresivno lijevom nogom iz kosa zabio još jednu „golčinu“, ovog puta lijevom nogoom. Samo par minuta kasnije Filipović je asistirao Mešanoviću koji je uz malo poteškoća utrpao loptu u gol za velikih 4:0. Mogao je Filipović do još jednog poogotka u 85. minuti, njegov je šut fijuknuo pored vratnice.

MOSTAR – Stadion HŠK Zrijski. Gledatelja: 2500. Sudac: Edin Jakupović (Bihać).

 

ZRINJSKI: Karačić, Blaić, Peko (od 70. Šćepanović), Graovac, Radulović, Žeravica, Todorović (od 60. Filipović ), Stojanović (od 79. Stojkić -), Mešović, Laštro, Zakarić.

SLAVIJA: Lučić, Ristić, Rovčanin (od 69. Simović), Grujičić, Pušara (od 46. Zeba), Vejnović (od 46. Jovanović), Čomor, Arsenijević, Barić, Marković, Kartal.

1:0 Mešanović (36), 2:0 Filipović (65), 3:0 Filipović (81), 4:0 Mešanović

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije