ZAHVALIO SE

FOTO Mario Mandžukić zaradio je milijune, ali nikad nije zaboravio posebnu osobu koja mu je pomogla

Mario Mandžukić
Luka stanzl/PIXSELL
28.03.2024.
u 08:12

Slavni hrvatski napadač osvojio je svjetsko srebro u Rusiji, a u karijeri je nastupao za Marsoniju, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Juventus, Atletico, Bayern, Milan i Al Duhail.

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić je boravio u Egiptu kao dio Dalićevog stručnog stožera s hrvatskom nogometnom reprezentacijom. 37-godišnjak rodom iz Slavonskog Broda je nakon bogate karijere postao dio stožera izbornika Zlatka Dalića, i to kao pomoćni trener uz Vedrana Ćorluku, Ivicu Olića, Dražena Ladića i Marjana Mrmića.

Bivši centarfor Bayerna, Milana,Juventusa, Dinama, Atletica i Wolfsburga u Egiptu je susreo bivšeg trenera, Milu Petkovića, koji mu je bio podrška prije nego što se proslavio i puno mu je pomogao tijekom igračke karijere. Mario je nastupao u dresu NK Zagreba kad je Mile bio trener, a Mandžukić je susret iskoristio za zajedničku fotografiju i emotivnu objavu.

 

 

- Mile Petković je rano vjerovao u mene i na tome ću mu uvijek biti zahvalan. Lijepo je bilo susresti se s hrvatskom trenerskom ikonom u Kairu - napisao je Mario. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?