ŽAPER DO KRAJA SEZONE

Hajduk doznao katastrofalne vijesti, obistinile se crne prognoze

Mihael Žaper ozljeda
Luka Stanzl/PIXSELL
19.02.2024.
u 20:08

Tek nakon što se obavi potrebna operacija moći će se preciznije utvrditi koliko će trajati period rehabilitacije, ali za sada je sigurno kako je za Žapera ova sezona gotova te da je pred njim višemjesečni oporavak.

Hajduk je u subotu u Kranjčevićevoj upisao nova tri boda na gostovanju kod Rudeša, međutim Bijeli nisu posebno slavili ovu pobjedu jer je ona ostala u sjeni ozljede važnog igrača Mihaela Žapera koji je pred sam kraj utakmice morao na nosilima napustiti teren. 

Odmah je bilo jasno kako je ozljeda teže prirode, a potvrda toga došla je u ponedjeljak nakon dodatnih liječničkih pregleda koji potvrdili kako se radi o teškoj ozljedi koljena koja zahtjeva operativni zahvat. 

Tek nakon što se obavi potrebna operacija moći će se preciznije utvrditi koliko će trajati period rehabilitacije, ali za sada je sigurno kako je za Žapera ova sezona gotova te da je pred njim višemjesečni oporavak. 

"Mihaelu ovim putem još jednom izražavamo podršku i želimo uspješan oporavak te što brži povratak na teren", poručili su iz Hajduka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?