Sjajni nogometaš

Halilović pred potpisom za novi klub: Povratak u HNL? Nema tu ništa loše

Alen Halilović
Jurica Galoić/Pixsell
01.08.2021.
u 12:47

Alen Halilović odradio je dobru sezonu u engleskom drugoligašu Birminghamu i u lipnju je odlučio napustiti taj klub.

"Bio sam zadovoljan u Birminghamu i ima puno upita sad, ali odlučio sam da neću brzati jer sam ranije u karijeri nekoliko puta brzao s odlukama. Odlučio sam uzeti vremena i donijeti pravu odluku. U sljedećih deset dana bih mogao odlučiti gdje ću igrati", rekao je Halilović za Favbet, prenosi Index.

"Riječ je uglavnom o prvoligašima. Ima upita iz prve engleske lige, iz Championshipa, iz Španjolske... Donijet ću odluku u dogovoru s menadžerom i obitelji. Posljednje dvije-tri godine nisam napravio onoliko koliko sam vjerovao da mogu. Razlog su neke greške, ozljede, ali mi je odlazak u Englesku puno pomogao", dodao je 25-godišnji Halilović pa se osvrnuo na mogući povratak u hrvatsku ligu u kojoj je nosio dres Dinama prije odlaska u Barcelonu.

"Zvali su me najbolji klubovi HNL-a i ne vidim ništa loše u tome vratiti se u HNL. Liga je puno napredovala posljednjih sezona. Trenutno nema ništa konkretno, ali vidjet ćemo u sljedećih deset dana što će se dogoditi."

Halilović je nakon odlaska iz Dinama nosio dres Barcelone, Milana, Heerenveena, HSV-a, Liegea, Sporting Gijona i Las Palmasa, ali se do dolaska u Englesku nigdje nije naigrao.

"U Birminghamu mi se ostajalo zbog odnosa s trenerom i sjajnih navijača, ali nismo uspjeli naći zajednički jezik. Dogovorili smo da svatko ode svojim putem, ali ostavili smo mogućnost da se mogu tamo vratiti. Volio bih napraviti neki iskorak. Imam još 10 godina karijere pred sobom i sad sam spreman za veće izazove. Imao sam opcije otići u Dubai, Kinu... Za veliki novac sam mogao otići, ali nisam se za to odlučio jer vjerujem da mogu pružiti dobru igru."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije