Doigravanje za prvaka

Hoće li Čitlučani večeras izboriti nastup u finalu ili će plemići “zakazati” treći susret

28.04.2019.
u 08:50

Večeras se u Gradskoj športskoj dvorani u Čitluku održava veliki malonogometni spektakl

Poznato je da je MNK Brotnjo u prva dva četvrtfinalna susreta doigravanja za prvaka Premijer futsal lige BiH pobijedilo ekipu MNK Seljak iz Livna i na domaćem terenu i u gostima te se plasirao u polufinale gdje ga je čekao snažni HFC Zrinjski. Malonogometaši Brotnja imali su uspješan nastup i u prvom polufinalnom susretu u gostima na Bijelom brijegu gdje su slavili zasluženu pobjedu od visokih 5:1 protiv domaćeg HFC Zrinjski. Igrače MNK Brotnjo večeras u Gradskoj športskoj dvorani u Čitluku u 19.30 sati očekuje težak uzvratni polufinalni susret doigravanja, na kojem će se odlučivati koja će se momčad plasirati u finale.

Nadomak cilja

Navijači Brotnja ipak očekuju da će MNK Brotnjo igrati u finalu jer su pobjedom u gostima stigli nadomak tog cilja. Zato se večeras masovno spremaju doći u GŠD i gromoglasno podržati svoje ljubimce, a evo što nam je o prvom polufinalnom susretu rekao Mario Čilić, sportski direktor MNK Brotnjo: - Što se tiče prvog polufinalnog susreta, mislim da je presudila tjelesna sprema naših igrača. Tu je veliku ulogu odigrao naš kondicijski trener Franko Gugić koji je momčad posebno pripremao za polufinalne okršaje. Raduje nas to što igrači nisu posustali do posljednjih trenutaka susreta i što su maksimalno koncentrirani na ono što je pred njih stavio trener Matej Čilić. No, večeras je novi susret i sasvim nova priča. Nisu igrači Zrinjskog preko noći zaboravili igrati futsal i sigurno je kako će u Čitluku dati sve od sebe kako bi pokušali izboriti treći susret. Ovo je veliki hercegovački derbi i u takvim utakmicama je sve moguće - kaže Mario Čilić i posebno ističe:

Veliko iskustvo plemića

- Zrinjski uvelike poštujemo i nećemo se uzdići nakon ove pobjede u Mostaru. Jako puno je igrača u Zrinjskom koji svojim iskustvom mogu odvesti utakmicu u drugom smjeru. Mislim kako je Zrinjskom veliki hendikep odlazak Nikole Tomičića jer svi znamo o kakvom se treneru radi.

Kakva su vaša očekivanja od večerašnjeg spektakla?

- Što se tiče stanja u našoj momčadi, svi igrači bit će na raspolaganju treneru Čiliću. Ako igrači ispoštuju sve zamisli i zadatke koje trener stavi pred njih, mislim kako ćemo mi na kraju slaviti. Ovih je dana odlično ozračje u klubu i u Čitluku. Svi razgovaraju samo o utakmici i vjerujem kako ćemo imati veliku potporu s tribina. I to će biti naša velika prednost. Ovim putem još jednom pozivam sve Brotnjake da nas podrže u što većem broju. Pozivamo i navijače Zrinjskog da dođu i da svi skupa uživamo u velikom futsal derbiju, a bolji neka pobijedi - za Večernji list izjavio je Mario Čilić. I doista, sudeći po kvaliteti igrača obiju momčadi, gledatelji će večeras u GŠD zasigurno uživati u vrhunskoj predstavi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije