Tomislav Ivković

Hrvatski stručnjak: U Hrvatskoj postoji samo jedan svemirac, Livaju su napuhali mediji

Igor Kralj/Pixsell
30.03.2022.
u 21:16

Uz Modrića, imamo još Kovačića, Brozovića i Perišića i oni su po meni nedodirljivi, a svi ostali prolaze kroz uspone i padove i nisu nezamjenjivi, kaže Ivković

“Po meni u Hrvatskoj postoji samo jedan svemirac, a to je Luka Modrić. Sve ovo oko Livaje su napravili mediji i novinari", jasno je poručio Tomislav Ivković, hrvatski nogometni trener i aktualni sportski direktor banjolučkog Borca u intervjuu za Sportklub.  

Dodao je još: - Uz Modrića, imamo još Kovačića, Brozovića i Perišića i oni su po meni nedodirljivi, a svi ostali prolaze kroz uspone i padove i nisu nezamjenjivi.

O golmanima kaže: 

- Po meni je Livaković još uvijek broj jedan. On možda ima nešto težu godinu iza sebe, ali Dominik je još uvijek vrstan vratar. U karijeri ti se dogodi da primiš neki čudan gol, pa mediji i javnost to gledaju kroz povećalo i zato mu je možda malo teže u ovim trenucima. Međutim, njegove najbolje godine tek dolaze i oko te pozicije po meni nema spora. 

Izbornik Dalić je na posljednja dva susreta isprobao formaciju 3-5-2 u kojoj vatreni do sada nisu navikli igrati.  

- Ako mene pitate, možemo ostati s trojicom iza, ali onda bismo trebali igrati 3-4-2-1, u kojoj će Kovačić i Brozović biti zadnji vezni, a Modrić i Perišić iza leđa napadača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije