Bh. internacionalci

Ibišević: Rođenje kćeri najsretniji trenutak

02.01.2017.
u 08:00

Vedad Ibišević, golgeter berlinske Herthe i bh. reprezentacije, odlučio je zimsku stanku provesti u BiH sa svojom obitelji. U 2016. godini Vedo je drugi put postao otac i rođenje kćeri mu je najsretniji trenutak u 2016. godini. Ibišević je imao uspješnu godinu i na sportskom planu. Postao je kapetan Herthe, produljio je ugovor, postigao 100. gol u Bundesligi te tako postao šesti stranac u povijesti kojem je to uspjelo. Kako kaže, jedina mrlja na sportskom planu u godini iza nas je što je Europsko prvenstvo gledao na TV ekranima. Zato je uvjeren da će se u kvalifikacijama za SP u Rusiji 2018. godine sa zmajevima domoći drugog mjesta u skupini i preko doigravanja plasirati na Mundial.

A član reprezentacije BiH Tino Sven Sušić u rujnu prošle godine napustio je Hajduk i potpisao za belgijski Genk. Upravo taj događaj obilježio je za njega proteklu godinu. On je to priznao objavom na svojoj Facebook stranici. - Prethodnu godinu ću pamtiti po tome što sam se nakon četiri i pol godine oprostio se od bijelog dresa u kojem sam upisao 142 nastupa u službenim natjecanjima i proveo predivne trenutke u Hajduku. Velika hvala navijačima, ljudima u klubu i svim onima koji su me podržavali tijekom mog boravka među Bilima, napisao je 
Sušić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije