Oglasio se na Instagramu

Ivan Rakitić oduševljen visočkim suhomesnatim proizvodima

Ivan Rakitić
UESyndication/PIXSELL
22.01.2020.
u 17:31

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić je već nekoliko sezona prvotimac Barcelone i jedan od najboljih igrača Hrvatske. Ovaj veznjak katalonskog kluba je aktivan na društvenim mrežama, a danas je pozitivno iznenadio svoje fanove u Bosni i Hercegovini.

On je objavio Instagramu story na kojem se vidi izdvojeni asortiman proizvoda mesne kompanije "Vimes" iz Visokog. Teško da netko može odoljeti  ovim proizvodima, a i zvijezda Barcelone je očito oduševljena tradicionalno susenim visočkim suhomesnatim proizvodima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Sigurno da je ovo i odlična reklama za meso iz BiH, ali i tvrtku Vimes jer Rakitić na svom Instagram profilu ima preko 17 milijuna pratitelja, prenosi Avaz. 

Rakitić je uz ovu fotografiju dodao i nekoliko emotikona koji jasno pokazuju da uživa u ovim proizvodima. Za kompaniju Vimes ovo je sigurno veliko priznanje od zvijezde Barcelone i dokaz da su na pravom putu jer su se našli na trpezi veznjaka jednog od najboljih klubova svijeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije