Liga prvaka

Juventus protiv Reala, City na Liverpool

16.03.2018.
u 12:33

Prve utakmice četvrtfinala na rasporedu su 3. i 4. travnja, a uzvrati su 10. i 11. travnja. Nakon toga će se ždrijebati parovi polufinala, dok je veliki finale na rasporedu 26. svibnja u Kijevu

U Ligi prvaka ostalo je osam najboljih klubova, a danas smo doznali parove četvrtfinala na ždrijebu u Nyonu.

Parovi četvrfinala Lige prvaka: Barcelona - Roma, Sevilla - Bayern, Juventus - Real Madrid i Liverpool - Manchester City 
Uz branitelja naslova Real Madrid, u četvrtfinale su prošli Barcelona, Manchester City, Juventus, Bayern, Liverpool, Roma i Sevilla. Prve utakmice četvrtfinala na rasporedu su 3. i 4. travnja, a uzvrati su 10. i 11. travnja. Nakon toga će se ždrijebati parovi polufinala, dok je veliki finale na rasporedu 26. svibnja u Kijevu.

Hrvatska će u četvrtfinalu Lige prvaka imati petoricu nogometaša - Luku Modrića i Matea Kovačića (Real Madrid), Ivana Rakitića (Barcelona), Marija Mandžukića (Juventus) i Dejana Lovrena (Liverpool), a BiH dvojicu - Edina Džeku u dresu Rome i Miralema Pjanića iz Juventusa.

Prema kladionicama prvi je favorit Manchester City. Slijede Barcelona i Real Madrid, a najmanje šansi za osvajanje trofeja, prema mišljenju kladionica, imaju Roma i Sevilla.

Krovna kuća europskog nogometa (UEFA) je u međuvremenu objavila i detalje o prodaji ulaznica za finale u Kijevu. Od 63.000 mjesta, svaki će klub dobiti po 17.000, a 6.700 ulaznica bit će u slobodnoj prodaji. Cijena im je od 70 do 450 eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije