Nakon sporazumnog raskida

Kabiri: Ime trenera Rendulića ostat će zlatnim slovima upisano u povijest Zrinjskog

Krunoslav Rendulić
HŠK Zrinjski
18.11.2023.
u 17:47

Krunoslav Rendulić od više nije trener HŠK Zrinjski Mostar, a sporazumni raskid suradnje je dogovoren nakon obavljenog razgovora i iscrpne analize aktualnog trenutka, potvrdili su na službenoj Facebook stranici ovog kluba. 

''Treneru Renduliću se zahvaljujemo na profesionalnoj suradnji i velikim uspjesima koje je ostvario s momčadi te mu kao Klub od srca želimo puno sreće i sportskog uspjeha u nastavku trenerske karijere'', naveli su iz HŠK Zrinjski.

"Ime trenera Rendulića ostat će zlatnim slovima upisano u povijest našeg kluba, za kratko vrijeme donio je prekrasan uspjeh na koji smo svi ponosni. Svi u Upravi kluba poštuju Rendulića zbog njegovog izravnog pristupa, profesionalizma i zalaganja, uvijek ćemo ga se rado sjećati i ostat ćemo prijatelji”, izjavio je potpredsjednik HŠK Zrinjski Amir Gross Kabiri. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Bernardino
12:25 20.11.2023.

Kad se stanu preseravati, želimo mu sve najbolje u daljnjoj karijeri i sporazumni raskid ugovora, ma čovjeka ste jednostavno izbacili iz kluba i smjenjujete ga već pola godine, sramite se, a ubrzo ćemo saznati kome je smetao i tko stoji iza otkaza!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?