NIJE DOBRO

Katastrofalne vijesti za Modrića! Zar će mu stvarno to napraviti?

Pixsell
02.05.2019.
u 16:55

"Osvajač Zlatne lopte nema budućnost u Real Madridu kod francuskog trenera", piše španjolski portal Diario Gol i navodi da je kapetan hrvatske reprezentacije prošao put od nezamjenjivog u svlačionici do igrača koji je pao u drugi plan kod trenera.

Španjolski portal Diario Gol objavio je članak u kojem tvrdi da Luka Modrić nema budućnost u Real Madridu kod trenera Zinedinea Zidanea. Tvrdi se i da će ga Real prodati kako bi namaknuo sredstva za dovođenje pojačanja na Santiago Bernabeu. 

"Osvajač Zlatne lopte nema budućnost u Real Madridu kod francuskog trenera", piše španjolski portal i navodi da je kapetan hrvatske reprezentacije prošao put od nezamjenjivog u svlačionici do igrača koji je pao u drugi plan kod trenera.

Real će kao zamjenu za Modrića dovesti Christiana Eriksena iz Tottenhama. Danskom veznjaku Real navodno već traži kuću u Madridu. Zidane je zainteresiran i za Paula Pogbu, no iz Manchester Uniteda traže previše.

Navodi se i da je Modrić namjeravao otići još prošlog ljeta kada je vidio da Cristiano Ronaldo pakira stvari i prelazi u Juventus. No, predsjednik Reala Florentino Perez tada ga je zadržao jer nije mogao dopustiti da u jednom prijelaznom roku ostane bez dvojice ključnih igrača. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije