Spalletti:

Kritike su motivirale Džeku, pokazat će vam svoju pravu kvalitetu!

edin džeko
12.03.2016.
u 15:05

'Danas ćemo procijeniti kakvo je stanje Miralema Pjanića. Trenirao je dva dana, ali je morao napustiti trening jer mu se bol vratila'

Roma u nedjelju gostuje kod Udinesea, a navijače najviše zanima hoće li priliku od prve minute dobiti Edin Džeko. Napadač iz Bosne i Hercegovine se nakon nastupa na Santiago Bernabeuu našao pod udarom kritika, ali Luciano Spaletti tvrdi da će mu upravo to biti najbolja motivacija da se dokaže, prenosi Goal

"Džeko? Mora biti motiviran, jer ste ga vi svi motivirali sa svime što ste napisali," rekao jeLuciano Spalletti i dodao:

"Nije potrebno da mu kažem bilo što drugo. Najveći poklon koji mu mogu dati je dres u kojem će započeti utakmicu, jer sam uvjeren da će taj čovjek pokazati svoju pravu kvalitetu i da će snažno odreagirati na ono što se dogodilo."

"Bit će nam teško u utakmici s Udineseom, ali moramo igrati svoju igru. Danas ćemo procijeniti kakvo je stanje Miralema Pjanića. Trenirao je dva dana, ali je morao napustiti trening jer mu se bol vratila."

Protiv Reala je Spalletti zaigrao u izrazito ofenzivnoj formaciji - 4-2-3-1, hoće li to postati standard u Romi?

"Možemo ponovno zaigrati kao u formaciji protiv Reala. Ali neće nam to biti stalna formacija, možemo je koristiti u kombinaciji s drugima," zaključio je trener Rome.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije