Bolje je da ostane

Legendarni Romin napadač o Džeki: Njegova priča govori sve, Milik je dobra zamjena

31.08.2020.
u 13:34

Balbo je jedan od najboljih strijelaca Rome u povijesto kluba i u dresu Vučice ukupno se 87 puta upisao u listu strijelaca, a za Džeku je rekao da ima izraženu timsku igru i da njegova priča u Romi govori sama za sebe.

"Usporedba je uvijek neugodna i teška, a pored toga, oni imaju različite karakteristike, ali i godine. Džeko ima izreženu timsku igru, srušio je zid od 100 golova i njegova priča u Romi govori sama za sebe. Milika, s druge strane, poznajemo jako dobro, on je 'životinja' u kaznenom prostoru. Ako Džeko želi ići, Poljak bi bio odlična zamjena. Ako Džeko želi ostati, tim bolje...", poručio je Balbo koji je nakon toga nastavio pričati o Miliku:

"Vidi gol kao malo koji igrač u Seriji A, ima pravi napadački instikt, fizički je snažan i tehnički dobar. Dobro šutira slobodne udarce i sjajan je napadač", kaže Balbo.

Džeko se posljednjih dana često povezuje s Juventusom, a mediji u Italiji objavili su čak i da je već dogovorio lične uslove sa Starom damom.

Ipak, sigurno je da će se o ovoj temi još puno pričati u Italiji i da Džeko tek treba donijeti konačnu odluku: Ostanak u nedorečenoj Romi ili odlazak u Juventus i borba za titulu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije