veterani Nova sezona natjecanja

Liga veterana Auto Plaza ušla u svoje novo izdanje, nastupa 10 sastava

'bih...veljaci...28.09.2013...posjeta mjestana gornja mocila kod bosanskog broda veljacima, druzenje uz harmoniku, gangu i mali nogomet foto:zoran grizelj'
'zoran grizelj vlm'
09.10.2015.
u 06:15

Počela je još jedna natjecateljska sezona mostarskih malonogometnih veterana “Liga veterana Vjekoslav Arapovic - Auto Plaza 2015./16.”. Spomenuto natjecanje ove je sezone dobilo i glavnog sponzora, što je svakako hvalevrijedan podatak s obzirom da je riječ o sportu i populaciji koji teško mogu doći do neke značajnije podrške. Odigrani su i susreti 1. kola natjecanja, a postignuti su sljedeći rezultati: Plan B - Centar Auto 4:3, Autoplaza/Restoran Charisma - Kruševo 8:4, Katarina - Ortiješ/Žito 13:9. Kao što je i običaj kod veterana, u 1. kolu se igralo ležerno, s mnoštvom pogodaka, ali i požrtvovno. Ove sezone nastupa 10 momčadi, a susreti se igraju na terenima Sportskog centra Karting. Susreti se igraju vikendima. Ove godine natjecanje će se u prvoj fazi igrati dvokružno. Nakon toga četiri najbolje momčadi će se za naslov najbolje veteranske momčadi Mostara boriti u doigravanju. Nakon finala predviđeni su zajednička večera i druženje. (md)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?