BIO U SJAJNOJ FORMI

Liverpool suspendirao Sakha: Pao na doping testu!

Mamadou Sakho
23.04.2016.
u 15:56

Igrač će biti dostupan Uefi za slučaj. Nije pod suspenzijom, ali, u dogovoru s igračem, klub je odlučio da igrač neće biti dostupan za nastup dok traje postupak

Mamadou Sakho je suspendiran jer je bio pozitivan za nedopištena sredstva na dopinškom testiranju nakon remija s Manchester Unitedom 17. ožujka u Europskoj ligi, obavijestio je Liverpool.

"U petak smo dobili službeni dopis iz Uefe u kojem se navodi istraga oko mogućeg kršenja antidopinških pravila od strane Mamadoua Sakha. Igrač će biti dostupan Uefi za slučaj. Nije pod suspenzijom, ali, u dogovoru s igračem, klub je odlučio da igrač neće biti dostupan za nastup dok traje postupak," priopćili su iz Liverpoola.

Liverpool nije objavio na koju je supstancu igrač bio pozitivan, ali informacije iz Francuske govore da se radi o tvari koja pomaže u sagorijevanju masnog tkiva, te da nije bio svjestan da ona sadrži nedopuštene komponente.

Vrijedi spomenuti da Liverpoolu ne prijeti izbacivanje iz Europske lige, jer kao i u slučaju Dinama Uefa kažnjava klub samo ako je pod utjecajem dopinga bilo više od dva igrača iz momčadi. Ovako će, ako Uefa procijeni da je kriv, biti kažnjen samo Sakho.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije