Na pomolu obrat

Messi na Instagramu snimio poruku za PSG i iznenadio sve

Messi
STEPHANE MAHE/REUTERS
05.05.2023.
u 17:47

Sukob između Lionela Messija i PSG-a je na putu da se riješi i mogli bi dobiti veliki obrat nakon što je argetinski veznjak uputio poruku isprike svom klubu i suigračima.

PSG je suspendirao Messija na dva tjedna bez treninga i utakmica zbog njegovog nenajavljenog odlaska u Saudijsku Arabiju, a iako su svi to shvatili kao jasan znak definitivnog odlaska, najbolji igrač svijeta je iznenadio sve porukom koju je objavio na Instagramu.

 

 

"Želio sam snimiti ovaj video zbog ovoga što se događa. Prije svega, očit se ispričavam mojim suigračima i klubu. Iskreno sam mislio da ćemo imati slobodnog vremena poslije napornih utakmica prethodnih tjedana. Organizirao sam ovo putovanje u Arabiju još ranije i nisam ga mogao otkazati. Ponovno se ispričavam za ovo što sam uradio i čekam što klub odlučuje. Ništa više, zagrljaj", poručio je Messi, prenosi Klix.ba.

Podsjetimo, Messijev ugovor s Parižanima važi do kraja ove sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije