sudjelovalo 415 natjecatelja

Mostarski Cro Star uspješan na Otvorenom taekwondo prvenstvu FBiH

prvenstvo
24.04.2016.
u 22:05

U subotu je u Posušju održano Otvoreno taekwondo prvenstvo Federacije BiH, na kojem je sudjelovalo 415 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, osvojio je 12 medalja i 3 pehara.

Zlato su osvojili: Dora Marušić, Luka Penavić, Ivo Planinić, Fran Miloš i Nika Šunjić.

Srebro su osvojili: David Marušić, Hrvoje Marijanović, Mario Tomić, Josip Bevanda i Viktoria Penavić.

Broncu su osvojili: Nika Tomić i Fabian Stojkić.

Osvojena su i 3 ekipna pehara: ekipno 1. mjesto u vrtićancima, ekipno 2. mjesto u vrtićankama i ekipno 3. mjesto u juniorkama.

David Marijanović je odlično odradio 1. kolo, no medalja mu je za dlaku izmakla u 2. kolu. Cijela ekipa je zaista odradila izvrstan posao. Svi su bili motivirani, dali su sve od sebe, i ostvarili veliki broj pobjeda.

Treneri Cro Stara na ovom turniru bili su Klaudia Marić i Miran Đorđevski, a sudili su Damir Šunjić i Vlatka Živkušić. - See more at: http://www.pogled.ba/clanak/mostarski-cro-star-uspjesan-na-otvorenom-taekwondo-prvenstvu-fbih/86866#sthash.wC4jRV1v.dpuf
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije